De start van eigen onderneming is gemaakt!

Na maanden van twijfelen tóch de stap gemaakt. Ik had al enige tijd een andere kleine onderneming samen met mijn broer. Beide hadden we eigenlijk te weinig tijd om daar echt stappen in te maken. Hij werkt full-time en ik was destijds full-time met mijn studie bezig. Dit bedrijf hield zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen van websites en het onderhouden van hardware. Iets waarvan ik persoonlijk denk dat er in toekomst weinig markt voor zal zijn. Het roer moest dus om! Ik heb dus besloten om een eigen onderneming te starten in het maken van digitale content.

Ik had in mijn achterhoofd al een tijdje een plan en was klaar om hiermee nu te gaan beginnen. Dit begin kon er pas écht komen als ik mij eenmaal had ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Op 4 maart 2020 was het zover en ik plaatste mijn handtekening onder de inschrijving. Casper Digital was officieel geboren.

Vervolgens ging ik aan de slag met het vastleggen van domeinnamen, bouwen van een website en het schrijven van teksten voor de website.

Een logo had ik al weken voor dit proces laten maken. Zoals ik al eerder schreef had ik al een plan in mijn achterhoofd en ik was dus al stiekem kleine stapjes aan het nemen om dit tot uitvoering te brengen. Het logo is daar een onderdeel van!

Logo van mijn eigen onderneming Casper Digital

Ik heb lang nagedacht over welke diensten in aan zou gaan bieden. Voorheen ontwierp en programmeerde ik websites. Ik merkte alleen aan mezelf dat ik een andere kant op wilde, de creatieve kant. Daar kwam bij dat ik in mijn omgeving nog steeds veel bedrijven zie waar hoge kwaliteit content ontbreekt. Er zijn geen goede social media strategieën, reclame-uitingen of foto’s. Dit kán en moet beter!

Zo heb ik besloten om bedrijven daarmee te gaan helpen. Ik kan een helpende hand zijn in de voorziening van ‘alle’ digitale content. Welke diensten zal ik onder andere aanbieden?

  • Fotografie
  • Videografie
  • Grafisch ontwerp
  • Websites & coaching

Fotografie

Van portret fotografie, foto’s van jouw evenement tot het maken van mooie shots van jouw product. Kijk voor een greep uit mijn foto’s op www.casperstreefkerk.nl of op mijn instagram!

Videografie

Een mooie video kan jouw product of dienst veel beter aan de buiten wereld laten zien. Video kan een goede tool zijn om in te zetten voor jouw bedrijf. Heb je een restaurant? Dan zou je bijvoorbeeld de bereiding van verschillende gerechten kunnen laten zien in een serie van video’s. Dit geeft de klant een kijkje in de keuken én ze raken misschien wel enthousiast over het lekkere eten. Door middel van bewegend beeld kun je ook heel gemakkelijk een verhaal vertellen. Zo zijn de mogelijkheden daarin oneindig.

Grafisch ontwerp

Posters, flyers of grote banners; allemaal ontworpen naar jouw wensen of jouw huisstijl. Ik zie nog té vaak dat bedrijven geen strak ontwerp of logo hebben. Het drukwerk niet aansluit bij hun website of überhaupt op elkaar. Dit kan ik uit handen nemen en zorgen dat de klant een beter gevoel krijgt bij jouw bedrijf!

Websites & coaching.

Heb je al een website? Dan kan ik een website scan uitvoeren om je verbeterpunten te geven. Wil je wat hulp bij het op de juiste manier inzetten van social media, foto, video of heb je andere vragen? Ik kan jouw vragen beantwoorden en jou en je bedrijf verder helpen!

Heb je iets nodig wat hier niet tussen staat? Twijfel niet om me een berichtje te sturen via het contact formulier!