Fotografie.

Een foto zegt meer dan duizend woorden

Dat is het bekende gezegde, maar toch wil ik wat woorden kwijt over dit onderwerp. Beeldmateriaal is namelijk van groot belang voor jouw bedrijf. Door middel van duidelijke foto’s kun je al veel vertellen over jouw product of dienst, zonder daar maar een letter tekst bij te zetten. Klanten krijgen meteen al een goed beeld van jouw bedrijf en het wekt interesse. Daarnaast wil het oog natuurlijk ook wat, mooie foto’s zijn een goede aanvulling op jouw webteksten en versterken jouw verhaal. 

Waar voor kun je bij mij terecht?

PORTRET FOTOGRAFIE

Een leuke persoonlijke foto van jezelf of je collega’s is erg belangrijk. Je bedrijf wordt er menselijk door en je klanten zien direct met wie ze te maken hebben. Het is een leuke persoonlijke toevoeging aan jouw bedrijf.

EVENEMENT FOTOGRAFIE

Foto’s van jouw evenement kunnen in de toekomst van pas komen. Na het evenement kunnen mensen nog nagenieten en de foto’s met elkaar delen en jij kunt als organisatie de foto’s gebruiken als reclame materiaal!

BEDRIJFS FOTOGRAFIE

Scherpe duidelijke foto’s van jouw terwijl je doet waar jij goed in bent helpen jou meer werk binnen te halen. Je kunt nog zo’n overtuigende tekst schrijven, maar als je een goede foto hebt is dat veel belangrijker. Wat ik belangrijk vind is dat de foto ook de context rondom het product laat zien.

FOOD FOTOGRAFIE

Een goede foto van jouw gerechten de klant laten watertanden. Net zoals met product fotografie vind ik het belangrijk om ook context te geven bij de foto. De set rondom het gerecht is bij mij minstens zo belangrijk als het gerecht zelf.

 

Hieronder staan enkele voorbeelden van mijn foto’s. Je kunt een veel uitgebreidere selectie bekijken op mijn portfolio website www.casperstreefkerk.nl.

Wat kost fotografie voor mij?

Hieronder kun je een overzicht zien van de prijzen die ik hanteer. LET OP: Heb jij andere wensen dan hieronder is aangegeven? Neem gerust contact met mij op om verdere opties te bespreken. 

Portret
fotografie.

Foto's van jou als persoon, te gebruiken voor je social media en website.

Jouw investering vanaf

€49,-

(Excl. BTW)

Evenement
fotografie.

Uitgebreide reportage van jouw evenement, mijlpaal of feestavond.

Jouw investering vanaf

€199,-

(Excl. BTW)

Bedrijfs
fotografie.

Foto's van jou in actie, terwijl je doet waar je het beste in bent!

Jouw investering vanaf

€75,-

(Excl. BTW)

Food
fotografie.

Foto's van de lekkerste gerechten gemaakt in jouw keuken.

Jouw investering vanaf

€75,-

(Excl. BTW)

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je interesse om samen te werken? Wees dan zeker niet te verlegen om mij een mailtje te sturen via onderstaande knop!

Samenwerken?

Vertel hieronder je ideeën, je plannen of je wensen. Vervolgens gaan we samen kijken hoe we dit kunnen realiseren!