Grafisch ontwerp.

Grafisch ontwerp dat aansluit bij jouw bedrijf

Het is belangrijk dat al jouw grafische producten op elkaar aansluiten. Dit gaat van je visitekaartje tot aan de berichten op je social media kanalan. Doordat ze allemaal dezelfde uitstraling en kleuren gebruiken gaan je klanten jouw bedrijf direct herkennen. Daarnaast komt het ook professioneler over als het allemaal bij elkaar past. Vaak willen ondernemers niet hun tijd besteden aan het ontwerpen van verschillende reclame uitingen, of ze hebben niet de juiste software of kennis hiervoor. Daarom heb ik besloten om jou als ondernemer hiermee te gaan helpen!

Waar voor kun je bij mij terecht?

LOS ONTWERP

Ben je op zoek naar een poster, flyer, menukaart of iets anders? Dat kan ik voor je ontwerpen! Het maakt niet uit of je al een huisstijl hebt of niet, ik pas het ontwerp daarop aan. Het is mijn streven om binnen 3 dagen het definitieve ontwerp aan te leveren in zowel druk- en web bestanden. Wil je mijn ontwerp laten drukken? Ook dat kan! Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

HUISSTIJL PRODUCTEN

Of je nu net begonnen bent met je onderneming of al een tijdje bezig bent. Je zult altijd huisstijl producten nodig hebben. Denk hierbij aan visitekaartjes, flyers, briefpapier, logo, banners, placemats enzovoorts. Dit kan ik voor je maken! In overleg met jou probeer ik een beeld te krijgen van jouw onderneming en welke stijl daarbij zou passen. Heb je zelf voorkeuren? Top! Dan verwerken we dat erin.

EVENEMENT PRODUCTEN

Ik kan voor evenementen het complete plaatje aanbieden als het aan komt op grafisch werk. Voor een succesvol evenement is het belangrijk om on- en offline jezelf te laten zien. Ik kan je voorzien in het maken van posters, flyers, banners en social media content. Denk bij het laatste aan mooie posts op Facebook en Instagram of stories voor die beide platformen.

HORECA PRODUCTEN

Ik begrijp als geen ander dat branding in de horeca erg belangrijk is. Van placemats tot servetten, alles moet in jouw huisstijl zijn! Ik kan jou helpen bij het ontwerpen van verschillende producten die je nodig hebt in de horeca. Informeer naar alle mogelijkheden en dan maken we samen een mooi pakket op maat voor jou!

 

Hieronder staan enkele voorbeelden van grafische opdrachten die ik gemaakt heb. 

Wat kost grafisch ontwerp voor mij?

Hieronder kun je een overzicht zien van de prijzen die ik hanteer. LET OP: Heb jij andere wensen dan hieronder is aangegeven? Neem gerust contact met mij op om verdere opties te bespreken. 

Los
ontwerp.

Wil je alleen een menukaart of alleen een poster? Dat kan ook!

Jouw investering vanaf

€79,-

(Excl. BTW)

huisstijl
pakket.

Alles wat je nodig hebt om een goede start te maken met jouw bedrijf.

Jouw investering vanaf

€349,-

(Excl. BTW)

Evenement pakket.

Verschillende soorten drukwerk voor jouw evenement.

Jouw investering vanaf

€349,-

(Excl. BTW)

horeca
pakket.

Een compleet pakket met producten voor jouw horecazaak.

Jouw investering vanaf

€349,-

(Excl. BTW)

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je interesse om samen te werken? Wees dan zeker niet te verlegen om mij een mailtje te sturen via onderstaande knop!

Samenwerken?

Vertel hieronder je ideeën, je plannen of je wensen. Vervolgens gaan we samen kijken hoe we dit kunnen realiseren!