Alcazar At Home.

Online bestellen voor restaurants

Door de corona crisis is de horeca al het grootste gedeelte van 2020 gesloten geweest. Iets wat wel nog mag en kan voor restaurants is het bezorgen van maaltijden aan huis. Dit was iets waar Alcazar Events in het begin niet aan was begonnen, omdat het een grote ommezwaai betekende voor hun organisatie. Nu het duidelijk werd dat de horeca tijdens de kerstdagen nog steeds gesloten moest blijven, hebben zij besloten om toch te starten met het bezorgen van maaltijden. Bij mij kwam de vraag terecht hoe ze dit website technisch het beste aan konden pakken. Omdat hun eigen website al erg groot is en al een aantal jaar oud, adviseerde ik om voor het bezorgen een nieuwe website te maken die los staat van de al bestaande website. Zo kunnen we profiteren van de nieuwste technieken en blijft het voor de klant overzichtelijk.

Op de website moesten alle menu’s komen te staan, algemene informatie, foto’s en natuurlijk de mogelijkheid om te bestellen. Daarnaast was het een project wat snel afgerond moest worden, want het moest 25 november online komen te staan. Normaliter zou ik voor een dergelijke website kiezen voor een webshop oplossing. Gezien de korte doorlooptijd was dit echter niet de beste oplossing. Ik heb nu dus het bestelproces gemaakt door middel van een bestelformulier, welke onderverdeeld is in drie stappen.

Zoals bij alle websites die ik maak is deze gemaakt op het WordPress framework, voorzien van een SSL certificaat en natuurlijk goed te bekijken op elk formaat scherm (responsive). Wil je weten hoe het eindresultaat er uitziet? Dan kun je de website via www.alcazarathome.nl bekijken!

alcazar at home responsive wordpress website hoeksche waard

Kan ik jou ook helpen met een website voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met me op.

Samenwerken?

Vertel hieronder je ideeën, je plannen of je wensen. Vervolgens gaan we samen kijken hoe we dit kunnen realiseren! 

  PROJECT DETAILS

  KLANT

  Alcazar Events

  DATUM

  25 november, 2020

  CATEGORIE

  Website

  Deel dit project