Ave Esthetique.

Het roer moest om

Ave Esthetique klopte bij mij aan voor een nieuwe website. Hun huidige website was al even niet van een update voorzien en daardoor was hij zowel grafisch als technisch niet meer van deze tijd. Daarnaast had de website geen koppeling met het nieuwe boekingssysteem dat Ave Esthetique gebruikt. Het was dus de hoogste tijd om het roer om te gooien en eindelijk de stap te zetten naar een nieuwe website.

Bij Ave Esthetique hadden ze al een goed beeld van wat ze wilden, qua uitstraling maar ook qua functionaliteiten. Zo was het de wens om alle behandelingen toe te lichten in tekst en in afbeeldingen. Daarnaast moest er ook een koppeling komen met het boekingssysteem dat zij gebruiken, zodat klanten direct vanaf de website een behandeling kunnen boeken. Tot slot zit ook het reviewsysteem gekoppeld aan de website en kunnen klanten zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Ave Esthetique.

Dit geheel is natuurlijk voorzien van een premium SSL verbinding om veiligheid te garanderen. Ook is de gehele website responsive, dus op elk formaat scherm goed te bekijken. Hieronder kun je screenshots zien van het eindresultaat, maar je kunt het beste zelf even een kijkje nemen via www.ave-schoonheidssalon.nl.

responsive website hoeksche waard

Kan ik jou ook helpen met een website voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met me op.

Samenwerken?

Vertel hieronder je ideeën, je plannen of je wensen. Vervolgens gaan we samen kijken hoe we dit kunnen realiseren! 

  PROJECT DETAILS

  KLANT

  Ave Esthetique

  DATUM

  15 oktober, 2020

  CATEGORIE

  Website

  Deel dit project