Plakt Reclame.

Deze blijft wel plakken

De website van Plakt! reclame was al een aantal jaar oud en was toe aan vernieuwing. Daarnaast was de oude website niet volledig qua informatie. Plakt Reclame en Belettering is een bedrijf uit Dordrecht waar ze zich specialiseren in alles wat je maar kunt plakken. Denk hierbij aan carwraps, reclameborden of belettering op enorme muren. Zij bieden een breed assortiment aan voor zowel particulieren als bedrijven. Daarnaast beschikken zij over een eigen productie afdeling, waar zij stickers, posters of zelfs behang kunnen ontwerpen én produceren.

Dit alles moest terug komen op de website. Alle diensten moesten een eigen pagina krijgen, met daarop informatie over de dienst, prijzen, voorbeelden en contact mogelijkheid. De opdrachtgever vond het erg belangrijk dat potentiele klanten niet moesten zoeken naar contact informatie. Daarom hebben we op (bijna) elke pagina een contactformulier en/of telefoonnummer gemaakt. Zo ontvangt Plakt direct een aanvraag over een bepaalde dienst direct in de mailbox! Op twee pagina’s is ook een uitgebreide en visuele prijzenlijst te zien. Omdat het voor een leek soms onduidelijk is wat “ramen tinten vanaf de b-stijl” betekent, was het belangrijk om dit visueel over te brengen naar de klant.

Zoals bij alle websites die ik maak is deze gemaakt op het WordPress framework, voorzien van een SSL certificaat en natuurlijk goed te bekijken op elk formaat scherm (responsive). Wil je weten hoe het eindresultaat er uitziet? Dan kun je de website via www.plaktreclame.nl bekijken!

Kan ik jou ook helpen met een website voor jouw bedrijf? Neem gerust contact met me op.

Samenwerken?

Vertel hieronder je ideeën, je plannen of je wensen. Vervolgens gaan we samen kijken hoe we dit kunnen realiseren! 

  PROJECT DETAILS

  KLANT

  Plakt Reclame

  DATUM

  17 december, 2020

  CATEGORIE

  Website

  Deel dit project