Videografie.

Waar kan ik video voor gebruiken?

Video kan een goede tool zijn om in te zetten voor jouw bedrijf. Heb je een restaurant? Dan zou je bijvoorbeeld de bereiding van verschillende gerechten kunnen laten zien in een serie van video’s. Dit geeft de klant een kijkje in de keuken én ze raken misschien wel enthousiast over het lekkere eten.

Door middel van bewegend beeld kun je ook heel gemakkelijk een verhaal vertellen. Zo zijn de mogelijkheden daarin oneindig. 

Wat kun je van mij verwachten?

OP MAAT GEMAAKT.

In overleg met jou kijken we naar waar jij de video content in wilt gaan zetten. Tijdens het opnemen en bewerken houden we hier uiteraard rekening mee, zodat je het beste resultaat krijgt.

NAAR JOUW WENS.

Samen zullen we jouw wensen doornemen en daar een geschikt plan voor maken. Zijn we beide tevreden en hebben we er vertrouwen in? Dan beginnen we met het opnemen van de video(‘s).

MEEDENKEND

Tijdens het proces van het uitdenken van jouw video zal ik altijd mee denken zodat we voor jou het beste resultaat kunnen behalen. Door middel van mijn ervaring weet ik vaak wat wel en wat niet werkt. Op die manier kunnen we samen een toffe video gaan maken!

HOGE KWALITEIT.

Ik streef er altijd naar om hoge kwaliteit te leveren. Zo kan ik video’s opleveren in 4K kwaliteit mocht dat wenselijk zijn. Daarnaast is het ook mogelijk om super stabiel of vertraagd beeld te maken.

Hoe ga ik te werk?

BEGINFASE:

Nadat je contact hebt opgenomen met mij, wil ik graag weten wat jouw wensen zijn. In deze fase mag je met de gekste ideeën komen, later bekijken we of het haalbaar is. Als je zelf al een grof idee hebt wat je wilt is dat super fijn! Heb je dat niet? Ook geen probleem, dan laat ik mijn creativiteit erop los.

OFFERTE:

Als alle wensen en eisen duidelijk zijn, ga ik aan de slag om een passend voorstel te maken voor je. Hier neem ik al jouw wensen in mee en voeg daar mijn eigen ideeën aan toe. Je zult van mij een offerte ontvangen met een uitsplitsing van de kosten. Daarnaast zal ik ook een ruw script uitwerken, zodat je een beter beeld krijgt van het uiteindelijke eindproduct. Mocht ik voorbeelden hebben, zal ik die ook gelijk meesturen.

SHOTLIST:

Wanneer alles akkoord is dan gaan we pas écht aan de slag. Ik ga werken aan een shotlist, zodat we tijdens de opnames minder tijd kwijt zijn aan het uitdenken van de shots. Dit is vooral voor mijzelf een handige tool om te gebruiken, omdat we van te voren weten wat we gaan filmen en het dient ook als checklist tijdens het opnemen.

DE OPNAMES:

De shotlist is compleet, batterijen opgeladen en de lichten ingepakt. We kunnen gaan filmen! Dit zal per project erg verschillen. Soms heb je meerdere locaties nodig, meerdere dagen of meerdere camera’s. Ik streef er wel altijd naar om zoveel mogelijk beeldmateriaal op te nemen, zodat we op een later moment het niet nog eens over hoeven te doen.

EDITEN:

Als al het filmen is voltooid, zal ik gaan beginnen met het bewerken van het materiaal en het samenstellen van de video. Je mag, als je dat wilt, voorstellen doen wat betreft de muziek of shots die er wel of niet in moeten. Het is immers jouw video!

OPLEVERING:

Wanneer ik een eerste versie af heb, zal ik deze delen met jou zodat je kunt kijken of ik op de goede weg bent. Je bent hier vrij om wijzigingen aan te brengen. Ik hou als vuistregel vast dat we maximaal 3 versies maken van het eindproduct. Ben je daarna nóg niet tevreden? Dan kunnen we in overleg altijd kijken wat we eraan kunnen doen.

Als je tevreden bent met het eindresultaat van jouw video. Ga ik hem renderen in hoge kwaliteit en zal ik hem naar je toesturen.

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je interesse om samen te werken? Wees dan zeker niet te verlegen om mij een mailtje te sturen via onderstaande knop!

Samenwerken?

Vertel hieronder je ideeën, je plannen of je wensen. Vervolgens gaan we samen kijken hoe we dit kunnen realiseren!