Website & coaching.

Heb ik een website of webshop nodig?

Deze vraag hoor ik veel ondernemers stellen en het antwoord is: Ja, die heb je nodig! Hoewel ik mij misschien meer wil focussen op het maken van mooie content en het helpen van ondernemers, ben ik zeker in staat om een mooie en snelle website voor je te maken. Wil je voorbeelden zien van de websites die ik gemaakt heb? Bekijk dan eens mijn portfolio.

Ik maak al mijn websites in het WordPress framework. Waarom vraag je je af? Ik werk hier al jaren mee en heb het me dus helemaal eigen gemaakt. Daarnaast biedt het een goede basis voor de meeste websites. Vanuit die basis gaan we jouw website opbouwen en voegen we de pagina’s en functionaliteiten toe die jij nodig hebt. Alle websites die ik maak zijn vanzelfspreken ‘responsive’. Dit betekent dat je website er op elk formaat scherm goed uit ziet, alles schaalt namelijk naar de grootte van het scherm. Dit is iets wat standaard zou moeten zijn, maar nog niet alle websites doen.

Je hebt natuurlijk ook nog een domeinnaam nodig en je website moet op een server gehost worden. Dit kan ik allebei ook voor je uit handen nemen. Ik beschik over een veilige server en kan een uptime van 99,99% garanderen. Daarnaast worden er regelmatig back-ups gemaakt, kun je gebruik maken van e-mail via jouw eigen domein en is je website beschermt tegen DDOS aanvallen.

Heb je al een website, maar vraag je je af of die nog beter kan? Of heb je juist een website nodig? Neem dan contact met mij op via het contact formulier, of via één van de social media kanalen.

Social media coaching

Ieder social media platform heeft zijn eigen elementen en specifieke functionaliteiten. Het is logisch dat jij niet alle ins en outs van Instagram, Facebook, Twitter of zelfs TikTok  weet. Al deze social media platformen bieden kansen voor jouw bedrijf om je klanten te bereiken en te bespelen. Je moet dit alleen wel op de juiste manier doen. De social media platformen vinden het fijn als je alles doet zoals zij dat willen! Met mijn digitale coaching kun je die kennis wel inzetten voor jouw bedrijf.

Helaas is social media slechts één aspect van een bredere digitale strategie. Het is belangrijk om alle facetten op dit vlak op orde te hebben. Naast social media is je website ook erg belangrijk. Je website kan weer in verbinding staan met een mailinglijst en zo zijn er nog tal van combinaties mogelijk die voor jou zorgen dat je meer waardevolle klanten krijgt! 

Waar kan ik je bij helpen?

SOCIAL MEDIA.

Ik kan jou helpen met het inrichten van je social media accounts, vertellen wat wel en niet werkt voor jouw bedrijf en in samenspraak met jou zorgen voor een consistente stroom aan hoge kwaliteit content. Ik zal je tips en tricks geven om jouw social media account naar een hoger niveau te tillen!

WEBSITES.

Heb je al een website? Dan kan ik een website scan uitvoeren om je verbeterpunten te geven. Deze kan ik voor je uitvoeren, of jij zelf natuurlijk! Heb je nog geen website? Dan ben ik in de positie om die voor je te maken. We spreken samen je wensen door en gaan aan de slag. Altijd op maat gemaakt voor jouw onderneming.

EVENT PROMOTIE.

Organiseer je een evenement en zoek je hulp bij het opzetten van de digitale ‘funnel’? Of zegt dat woord je helemaal niets? Dan wordt het hoog tijd voor een snelcursus event promotie. Ik kan voor jou alle facetten van een evenement verzorgen. Van ticketverkoop tot e-mail marketing. Daarnaast kan ik je ook uitleg geven hierover, zodat je het zelf kunt uitvoeren!

DIGITALE MARKETING

Alles op het gebied van Facebook of Instagram advertenties, ik kan je erbij helpen! Target je doelgroep zeer nauwkeurig met deze hulpmiddelen. Of rank hoger in Google met behulp van Google Adwords of Google Adsense. Heb je een e-mail adressen bestand? Top! Laten we automatische mailing opzetten, zodat klanten vaker terugkomen bij jouw webshop!

Digitale strategie sparsessie met mij!

Ben je iemand die zelf graag op onderzoek uit gaat? Of lekker tot in de late uurtjes wilt sleutelen aan je eigen onderneming? Ik snap dat helemaal! Daarom bied ik ondernemers de mogelijkheid om te sparren met mij. Een uur lang via bijvoorbeeld een Skype verbinding praten over jouw onderneming en alle digitale kanten daarvan. Je mag me een uur lang alle vragen stellen die je maar wilt! 

Samenwerken?

Ben je nieuwsgierig geworden of heb je interesse om samen te werken? Wees dan zeker niet te verlegen om mij een mailtje te sturen via onderstaande knop!

Samenwerken?

Vertel hieronder je ideeën, je plannen of je wensen. Vervolgens gaan we samen kijken hoe we dit kunnen realiseren!